Standaard & Extra Garantie

Dit is uw garantie:

De Standaard Garantie is bedoeld voor occasions tot 12 jaar of een kilometerstand tot 200.000 km. De Extra Garantie is bedoeld voor occasions tot 10 jaar of een kilometerstand tot 150.000 km. Uw garantie dekt de belangrijkste onderdelen van uw auto. De onderdelen waarop u precies garantie heeft, staan in het garantieoverzicht. Dit overzicht staat op pagina 6 van deze voorwaarden. Of u een Standaard of een Extra Garantie heeft, staat op uw garantiebewijs.

Wat wordt er vergoed?

Wat wordt er vergoed? Uw garantie dekt ook de noodzakelijke diagnose-, onderzoeks- en demontagekosten. Daarnaast krijgt u een vergoeding voor het (noodzakelijk) transport van de auto naar de reparateur, volgens de voorwaarden van deze garantie.

Eigen risico & vergoeding

Eigen risico & vergoeding Per defect heeft u een eigen risico van € 45,-. U ontvangt een vergoeding voor de onderdelen die bij de reparatie gebruikt worden. De hoogte van de vergoeding hangt af van de kilometerstand en leeftijd van de auto op het moment van het defect. De vergoeding voor de arbeidskosten is 100% en geschiedt mits de onderdelen onder de dekking vallen.

Garantiebewijs

Het garantiebewijs en voorwaarden ontvangt u via e-mail. Hierop staan alle details vermeld met betrekking tot uw garantie.

De zekerheid van een garantie bij Autogarantie.nl

  • Uw auto mag bij u in de buurt worden gerepareerd.
  • Reparaties die in het buitenland plaatsvinden worden ook vergoed.
  • Is 6 maanden te kort? De garantie kan verlengd worden tot 12 of zelfs 24 maanden..

Onderhoud

Iedere auto heeft onderhoud nodig. Bij dat onderhoud worden onderdelen vervangen die niet bedoeld zijn om een autoleven lang mee te gaan. Onderhoudshandelingen en onderhoudsdelen zijn vanzelfsprekend niet gedekt door deze garantie.

Onderhoudsgeschiedenis

Bij onderhoud en reparaties dient het onderhoudsboekje door de garage te worden bijgewerkt. Bewaar alle rekeningen en rapporten die u ontvangt bij een servicebeurt, APK-keuring, pechhulp of garagebezoek. Deze gegevens heeft Autogarantie.nl nodig in het geval van een claim.

Wie geeft deze garantie?

Het verkopend autobedrijf geeft u garantie volgens de Autogarantie.nl garantievoorwaarden. Autogarantie.nl voert de garantie uit en handelt uw claim(s) af. Indien er sprake is van een geldige claim, betaalt Autogarantie.nl rechtstreeks aan u of aan de garage uit.

Kijk voor meer informatie op www.autogarantie.nl