Logo Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over ons

Banner Image 0
Banner Image 1
Banner Image 2
Banner Image 3
Banner Image 4

Welkom bij Autobedrijf van Oorschot

De weg tussen Liempde en Sint-Oedenrode was ternauwernood verhard toen Hein en Tonnie van Oorschot er hun garagebedrijf begonnen. Het is alweer zo'n 53 jaar geleden dat het toen nog jonge paar het avontuur aanging. Meer dan een halve eeuw later staat aan de Roderweg in Liempde een trots en modern familiebedrijf dat wijd en zijd bekend is. Vooral de klanten profiteren komende maand van het jubileum, dankzij voordeelacties aan de pomp, bij apk/onderhoud én in de showroom.

De dagelijkse leiding is inmiddels al weer bijna 28 jaar in handen van zonen Bart (53) en Jeroen (45). Deze appels vallen niet ver van de boom, want ook zij, hun partners Lian en Sylvia én hun kinderen steken onvermoeibaar de handen uit de mouwen wanneer ‘de garage’ daar om vraagt. Kleinzoon Job heeft inmiddels ook een fulltime werkplek in het bedrijf.

Van Oorschot aan de Roderweg is uitgegroeid tot een autobedrijf waar de klanten uit Liempde en héél ver daarbuiten terugkomen voor een jonge gebruikte auto, onderhoud en apk, schadereparatie, aankoopadvies en natuurlijk brandstof. Daarnaast runnen de broers een succesvolle neventak in handel en export van auto’s. In de tijd die overblijft doen beide gezinnen nadrukkelijk van zich spreken in het Liempdse sociale leven.

Overons Signature Image

Autobedrijf Van Oorschot
Sinds 1967

Wij zijn een familiebedrijf en hebben door de jaren heen een breed netwerk in de automotive branche opgebouwd.

Counter Image 1
46

Auto’s op voorraad

Counter Image 2
1967

Ervaring sinds

Counter Image 3
9,7

Klanttevredenheid

whatsapp_button.png
1
Morgen Internet – Zorgeloos Light website