Logo Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Werkplaats
 

Content Image 1
Terug naar overzicht

Schadeherstel

Heeft u schade aan uw auto? Neem dan contact met ons op, wij verzorgen de afhandeling en de reparatie hiervan zonder dat u er werk mee heeft. Uw verzekeringsmaatschappij probeert u meestal naar een aangesloten schadehersteller te sturen, maar in de meeste gevallen kan u gewoon bij ons terecht. U krijgt natuurlijk gratis een vervangende auto tijdens de reparatie.

Kosten & afhandeling van uw schade.

Schade rijden is al vervelend genoeg dus wij begrijpen als geen ander dat u hulp kunt gebruiken bij de afhandeling met uw verzekering. Wij adviseren u graag.

Benieuwd naar de kosten van het schade herstel aan uw auto? Om u een zo gericht mogelijke prijs te kunnen geven, raden wij u aan langs te komen bij Autobedrijf van Oorschot in Liempde. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u ontzorgen. Wij raden het af om langere tijd door te rijden met schade omdat deze kan toenemen. Zo kan er roest optreden bij krasschade of deukschade.

Meer weten over schadeherstel of graag meer advies over het herstel en de kosten? Neem gerust contact met ons op.

Vraag of opmerking? Wij helpen u graag!

7 dagen per week kunt u contact opnemen via het formulier op onze website. Wij zullen ons uiterste best doen om zo spoedig mogelijk een reactie te geven.

Afspraak maken?

BEL ONS!
whatsapp_button.png
1
Morgen Internet – Zorgeloos Light website